חדש מטרה!משקה חלב בטעם טופי קרמל
מהדורת קיץ מיוחדת
כבר טעמת?

חדש מטרה!
משקה חלב בטעם טופי קרמל
מהדורת קיץ מיוחדת
כבר טעמת?

כל הדרכים ליצור איתנו קשר

שירות ב- SMS

* שדה שם מלא הינו חובה.

צור קשר

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו מספר טלפון
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו כתובת
אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

אם פנייתך מתייחסת לאחד המוצרים, אנא מלא/י את השדות הבאים ושמור/שמרי את המוצר בקירור עד לשיחת הטלפון מנציג השירות של חברתנו. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

*שדות חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
אנו נחזור אליכם בהקדם.

לה טוסטייה

מצרכים לאיולי עגבניות :

  • 4 כפות מיונז
  • 4 כפות ממרח עגבניות לחות
  • קורט מלח

מצרכים לרוטב שמנת פטריות :

  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות – חתוכות לפרוסות
  • 2 שיני שום – קלופות וכתושות
  • חצי בצל לבן – קצוץ דק
  • כף חמאת טרה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 250 מ"ל שמנת 38% של טרה
  • כף עלי טימין טרי

מצרכים לטוסט :

  • 5 טורטיות קטנות בקוטר כ-16 ס"מ
  • 8 פרוסות מוצרלה נעם – חצויות
  • 8 כפות איולי עגבניות
  • כפית חמאה טרה
  • להשלמה : רוטב שמנת פטריות חם

אופן הכנת איולי עגבניות :

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים לקבלת מסה אחידה.

 

אופן הכנת רוטב שמנת פטריות :

  • מחממים מחבת רחבה עם חמאה ושמן זית
  • מכניסים פנימה את הבצל והשום ומטגנים על להבה בינונית לשקיפות
  • מגביהים להבה לחום גבוה ,מכניסים פנימה את הפטריות החתוכות ומקפיצים למשך כשלוש דקות עד שהפטריות משחימות קלות
  • מוסיפים את השמנת ומצמצמים למשך כ-7 דקות על להבה בינונית
  • מתבלים במלח ,פלפל שחור גרוס ומוסיפים את עלי הטימין ממש לקראת הסוף.

 

אופן הרכבת הטוסט :

  • מורחים על הטורטייה הראשונה כף מאיולי העגבניות ומניחים עליה 4 חצאי מוצרלה
  • מורחים על הטורטייה השנייה איולי עגבניות משני צדיה ומניחים מעל הטורטייה הראשונה וחוזרים על הפעולה עד שמכסים בעזרת הטורטייה החמישית ונוצרת מעין עוגת שכבות טורטייה
  • מורחים חמאה על החלק העליון של הטורטייה ומכניסים אותה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-10 דקות או עד שכל השכבות של הגבינה הותכו.
  • מוציאים ומוזגים מלמעלה בנדיבות מרוטב שמנת הפטריות החם.

 

בתיאבון!

בשיתוף השף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.