חדש מטרה!משקה חלב בטעם טופי קרמל
מהדורת קיץ מיוחדת
כבר טעמת?

חדש מטרה!
משקה חלב בטעם טופי קרמל
מהדורת קיץ מיוחדת
כבר טעמת?

כל הדרכים ליצור איתנו קשר

שירות ב- SMS

* שדה שם מלא הינו חובה.

צור קשר

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו מספר טלפון
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו כתובת
אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

אם פנייתך מתייחסת לאחד המוצרים, אנא מלא/י את השדות הבאים ושמור/שמרי את המוצר בקירור עד לשיחת הטלפון מנציג השירות של חברתנו. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

*שדות חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
אנו נחזור אליכם בהקדם.

בורקיטוסט

מצרכים לטוסט:

  • בורקס גבינה משולש ענק
  • כף גבינת קרם שמנת טבעי של טרה
  • חופן אטריות שעועית מבושלות
  • חופן רצועות כרוב סגול שטוף
  • חופן רצועות גזר שטופות
  • רבע גמבה אדומה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות
  • רבע גמבה צהובה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות
  • חופן רצועות זוקיני שטופות
  • 2 שיני שום –קלופות ופרוסות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • כף חמאת טרה
  • כף שמן זית
  • 2 פרוסות מוצרלה נעם
  • עלי מיקרו בזיל לקישוט

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת לחום גבוה עם שמן זית וחמאה
  • מוסיפים פנימה את השום והירקות ומקפיצים למשך כ-4 דקות
  • מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס
  • פותחים את הבורקס ומורחים את גבינת קרם השמנת
  • מניחים מעליו את אטריות השעועית ,הירקות המוקפצים ופרוסות המוצרלה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כ-5 דקות
  • מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי מיקרו בזיל.

 

בתיאבון!

בשיתוף השף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.