חדש מטרה!משקה חלב בטעם טופי קרמל
מהדורת קיץ מיוחדת
כבר טעמת?

חדש מטרה!
משקה חלב בטעם טופי קרמל
מהדורת קיץ מיוחדת
כבר טעמת?

כל הדרכים ליצור איתנו קשר

שירות ב- SMS

* שדה שם מלא הינו חובה.

צור קשר

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו מספר טלפון
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו כתובת
אני מאשר/ת שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן לאפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

אם פנייתך מתייחסת לאחד המוצרים, אנא מלא/י את השדות הבאים ושמור/שמרי את המוצר בקירור עד לשיחת הטלפון מנציג השירות של חברתנו. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

*שדות חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
אנו נחזור אליכם בהקדם.

לה טוסטייה

מצרכים לאיולי עגבניות :

  • 4 כפות מיונז
  • 4 כפות ממרח עגבניות לחות
  • קורט מלח

מצרכים לרוטב שמנת פטריות :

  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות – חתוכות לפרוסות
  • 2 שיני שום – קלופות וכתושות
  • חצי בצל לבן – קצוץ דק
  • כף חמאת טרה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 250 מ"ל שמנת 38% של טרה
  • כף עלי טימין טרי

מצרכים לטוסט :

  • 5 טורטיות קטנות בקוטר כ-16 ס"מ
  • 8 פרוסות מוצרלה נעם – חצויות
  • 8 כפות איולי עגבניות
  • כפית חמאה טרה
  • להשלמה : רוטב שמנת פטריות חם

אופן הכנת איולי עגבניות :

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים לקבלת מסה אחידה.

 

אופן הכנת רוטב שמנת פטריות :

  • מחממים מחבת רחבה עם חמאה ושמן זית
  • מכניסים פנימה את הבצל והשום ומטגנים על להבה בינונית לשקיפות
  • מגביהים להבה לחום גבוה ,מכניסים פנימה את הפטריות החתוכות ומקפיצים למשך כשלוש דקות עד שהפטריות משחימות קלות
  • מוסיפים את השמנת ומצמצמים למשך כ-7 דקות על להבה בינונית
  • מתבלים במלח ,פלפל שחור גרוס ומוסיפים את עלי הטימין ממש לקראת הסוף.

 

אופן הרכבת הטוסט :

  • מורחים על הטורטייה הראשונה כף מאיולי העגבניות ומניחים עליה 4 חצאי מוצרלה
  • מורחים על הטורטייה השנייה איולי עגבניות משני צדיה ומניחים מעל הטורטייה הראשונה וחוזרים על הפעולה עד שמכסים בעזרת הטורטייה החמישית ונוצרת מעין עוגת שכבות טורטייה
  • מורחים חמאה על החלק העליון של הטורטייה ומכניסים אותה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-10 דקות או עד שכל השכבות של הגבינה הותכו.
  • מוציאים ומוזגים מלמעלה בנדיבות מרוטב שמנת הפטריות החם.

 

בתיאבון!

בשיתוף השף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.