מערבבים היטב בקערה את המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה וחלקה
אופן הכנת הפנקייק :
מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את המרכיבים הרטובים וטורפים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה.
משמנים בעזרת שמן מחבת טפלון לחום בינוני ויוצקים מהבלילה לקבלת פנקייק בקוטר של כ- 14 ס"מ, כאשר מתקבלות בועות בצדו העליון של הפנקייק ניתן להפוך אותו לעוד כחצי דקה על צדו השני ולהוציאו
חוזרים על הפעולה עד שמתקבלים לנו לפחות שלושה פנקייקים.
אופן הכנת הטוסט :
מורחים כף פסטו על הפנקייק הראשון ומעל מניחים 5 יחידות של עגבניות לחות
מניחים מעל 2 פרוסות מוצרלה ומורחים את הפנקייק השני בפסטו משני צדיו
בונים עוד שכבה של עגבניות לחות ומוצרלה ומורחים על הפנקייק השלישי פסטו מצדו התחתון וסוגרים את הטוסט.
מעבירים את הפנקייק טוסט לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של -190 מעלות למשך כ – 7 דקות.