מצרכים לחמאת וואסבי :

  • 2 כפות חמאת טרה רכה
  • כפית אבקת וואסבי
  • קורט מלח

 

מצרכים לטוסט :

  • לחמניית המבורגר
  • חמאת וואסבי
  • 3 פרוסות מוצרלה נעם
  • גזר בינוני – שטוף, קלוף וחתוך לגפרורים דקים
  • חופן ג'ינג'ר כבוש
  • 2 גבעולי בצל ירוק – שטופים וחתוכים לטבעות דקות

אופן הכנת חמאת וואסבי :

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה וחלקה

 

אופן הכנת הטוסט :

  • מחממים טוסטר לחיצה ומשמנים מעט
  • פורסים את הלחמנייה לרוחב ומורחים משני צדיה את חמאת הוואסבי בנדיבות
  • מניחים מעל פרוסת מוצרלה ,גפרורי גזר עם מעט מהג'ינג'ר הכבוש, חצי מכמות הבצל הירוק ויוצרים שכבה נוספת של אותם מצרכים כאשר מניחים מעל פרוסת מוצרלה נוספת.
  • מכסים את הלחמנייה ומכניסים לטוסטר עד שהמוצרלה ניתכת.

 

בתיאבון!

 

בשיתוף השף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

תפריט נגישות