מצרכים לאיולי כוסברה :

  • חופן גדול של עלי כוסברה טריים – שטופים
  • 2 כפות מיונז
  • כף מיץ לימון טרי
  • מעט מלח ופלפל שחור גרוס

 

מצרכים לטוסט :

  • לחמניית פרנה ארוכה
  • 2 כפות איולי כוסברה
  • 3 פרוסות מוצרלה נעם
  • 3 פרוסות אננס טרי
  • 6 טבעות דקות צ'ילי אדום טרי
  • כפית סילאן
  • כפית בוטנים חצויים מומלחים
  • כפית חמאת טרה

אופן הכנת איולי כוסברה :

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים היטב
  • מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

 

אופן הכנת הטוסט :

  • מחממים טוסטר לחיצה ומשמנים עם חמאה
  • פורסים את לחמניית הפרנה לרוחבה ומורחים משני צדיה איולי כוסברה
  • מניחים את פרוסות האננס ומעליהן את פרוסות המוצרלה
  • מניחים מעל המוצרלה את טבעות הצ'ילי ,בוזקים מעליהן את הסילאן ומפזרים את הבוטנים.
  • מכניסים את הלחמנייה לטוסטר עד שהמוצרלה ניתכת.

 

בתיאבון!

בשיתוף השף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

תפריט נגישות