מצרכים לטוסט:

  • בורקס גבינה משולש ענק
  • כף גבינת קרם שמנת טבעי של טרה
  • חופן אטריות שעועית מבושלות
  • חופן רצועות כרוב סגול שטוף
  • חופן רצועות גזר שטופות
  • רבע גמבה אדומה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות
  • רבע גמבה צהובה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות
  • חופן רצועות זוקיני שטופות
  • 2 שיני שום –קלופות ופרוסות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • כף חמאת טרה
  • כף שמן זית
  • 2 פרוסות מוצרלה נעם
  • עלי מיקרו בזיל לקישוט

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת לחום גבוה עם שמן זית וחמאה
  • מוסיפים פנימה את השום והירקות ומקפיצים למשך כ-4 דקות
  • מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס
  • פותחים את הבורקס ומורחים את גבינת קרם השמנת
  • מניחים מעליו את אטריות השעועית ,הירקות המוקפצים ופרוסות המוצרלה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כ-5 דקות
  • מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי מיקרו בזיל.

 

בתיאבון!

בשיתוף השף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

תפריט נגישות