המחלבה החדשה

 

קוטג', ביסלי ושלווה

חומרים 

  • 1 גביע קוטג‘ 3% של טרה 
  • 1 חב‘ טוב טעם 
  • 25 גר‘ חמאה של טרה 
  • 1/2 כוס קמח תופח 
  • 1/2 כוס קמח לבן 
  • 1 כוסות שלווה 
  • 1 כוס ביסלי בצל מרוסק 
  • 1 כפית מלח

אופן הכנה 

  1. לערבב היטב בקערה את כל המרכיבים.
  2. לשמן 3 תבניות אנגליות (מוארכות) ולצקת את התערובת לתבניות ביחס שווה
  3. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי

המלצת השף

לאכול את המאפה קר

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים