המחלבה החדשה

 

פיצה עיראקית

חומרים 

  • 1 יח‘ פיתה עיראקית 
  • 5 כפות קטשופ 
  • 3 כפות תירס 
  • 1 חבילת טוב טעם 
  • ½ 1 כוסות גבינה צהובה מגורדת 
  • 1 כף זעתר

אופן הכנה 

  1. להניח נייר אפיה בתבנית
  2. לשים את הפיתה העיראקית בתבנית ולמרוח עליה את הקטשופ (על כל שטח הפנים)
  3. לפזר את התירס על הקטשופ
  4. לפזר את הגבינות על התירס ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 10 דקות או עד שהגבינות מותכות
  5. להוציא את הפיצה מהתנור ולפזר את הזעתר

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים