המחלבה החדשה

 

עוגת יום הולדת שוקולד וגבינה

חומרים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה 38% טרה
  • 2 כפות קקאו
  • 1 יח' (200 גרם) מוו ממרח גבינה ושוקולד / מוו ממרחה גבינה שוקולד ואגוזים

מרכיבים לציפוי שוקולד

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה 38% טרה

אופן הכנה 

  • מערבבים את כל מרכיבי העוגה עד לקבלת תערובת אחידה
  • יוצקים לתבנית עם נייר אפייה את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות למשך כ 30-40 דקות (ניתן לבדוק עם קיסם)
  • מצננים מעט ויוצקים את הציפוי מעל העוגה
  • מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים

אופן הכנת הציפוי

  1. ממיסים במחבת טפלון (על אש נמוכה) 2 כפות סוכר ומערבבים תמידית עם כף עץ

בתאבון

שף ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים