המחלבה החדשה

 

נשיקות גבינה

חומרים 

  • 20 עוגיות עגולות 
  • 1 חב‘ טוב טעם 
  • 2 כפות גבינה לבנה 3% של טרה 
  • 1 כף סוכריות צבעוניות קטנות 
  • ½ פקק תמצית ווניל 
  • 1 כף סוכר 
  • 3 כפות סירופ שוקולד - לקישוט

אופן הכנה 

  1. לערבב היטב בקערה את הגבינות, תמצית ווניל, סוכר והסוכריות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להניח במגש נייר אפיה.
  3. לסדר על המגש את העוגיות במרחק סביר אחת מהשנייה.
  4. לשים את תערובת הגבינות בשקית זילוף ולזלף על העוגיות.
  5. לטפטף את סירופ השוקולד על הגבינה המזולפת.
  6. להכניס למקרר למשך 5 דקות ולהגיש.

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים