המחלבה החדשה

 

זיתניות

חומרים 

  • 1 קופסא גבינה לבנה 5% של טרה 
  • 120 גרם חמאה של טרה – חתוכה לקוביות קטנות 
  • 3 כוסות קמח 
  • 1 שקית אבקת אפיה 
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת 
  • 1 כפית אבקת מרק בטעם בצל/פטריות 
  • 1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים 
  • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים

אופן הכנה 

  1. מערבבים היטב בקערה/במעבד מזון את כל החומרים פרט לזיתים עד קבלת בצק אחיד.
  2. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומשטחים אותם קלות (עם היד).
  3. עוטפים כל זית עם כדור בצק ומהדקים היטב.
  4. מסדרים את הכדורים הממולאים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.

המלצה- להגיש את הזיתניות חמות.

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים