המחלבה החדשה

 

אפרסקים אפויים ממולאים גבינה

חומרים 

  • 10 חצאי אפרסקים (טריים / משומרים) 
  • 1 גביע גבינה לבנה 3% של טרה 
  • 1 וחצי כפות סירופ מייפל 
  • חלבון ביצה 
  • 1 כף סוכר 
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים 
  • מעט חמאה של טרה

אופן הכנה 

  1. מערבבים את הגבינה עם הסירופ מייפל
  2. מקציפים במיקסר יד את החלבון ביצה והסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת הגבינה
  3. מסדרים את חצאי האפרסקים על תבנית משומנת במעט חמאה
  4. מזלפים את תערובת הגבינה במרכז חצאי האפרסקים
  5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 5 דקות

המלצה- להגיש את האפרסקים חמים

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים