המחלבה החדשה

 

אגרול טוב טעם

חומרים 

  • 5 דפים של בוריקה (דפי סיגרים) – מופשרים 
  • 350 גרם גבינת טוב טעם 
  • 50 גרם גרעיני חמניה קלופים – (לא קלויים) 
  • 1/2 חבילת נבטי שעועית (הגדולים) – חתוכים לשניים (לרוחב) 
  • עלים מ-5 גבעולי טימין 
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס – לפי טעם 
  • 1 חלמון ביצה – להדבקת האגרול

אופן הכנה 

  1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים פרט לדפי הבוריקה
  2. ממלאים כל דף בוריקה בתערובת (כ : 75-80 גרם) ומגלגלים לצורת אגרול (כמו בלינצ‘ס)
  3. מדביקים את הקצה עם חלבון הביצה
  4. מטגנים בשמן עמוק בחום של כ- 180 מעלות, עד הזהבה, מניחים על נייר מגבת לחצי דקה ומגישים

המלצת השף

להגיש את האגרולים חצויים לאורך על מצע של חסות בתוספת ממרח עגבניות או פסטו בזיליקום
להגיש עם רוטב שמנת מתוקה וואסבי
רוטב שמנת מתוקה וואסבי
חומרים: 1 מיכל שמנת מתוקה 32%, רבע כפית אבקת וואסבי, כף סילן ומעט מלח
אופן הכנה: מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים, מרתיחים ומגישים, ניתן להגיש את הרוטב חם או קר ע"פ שיקול דעתכם

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים