המחלבה החדשה

 

כריך ילדים ישראלי

מרכיבים

  • גבינה צהובה נעם - 2 פרוסות חתוכות למשולשים
  • 2 כפיות טפנד זיתים ירוקים (כ-20 גרם)
  • 2 כפיות מיונז (כ-20 גרם)
  • עגבניה 3 פרוסות דקות
  • מלפפון טרי / חמוץ 3 פרוסות דקות
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנת הכריך

  •  חותכים את הלחמניה לאורכה (לא עד הסוף)
  • מורחים את טפנד הזיתים משני הצדדים ומעל הטפנד מורחים את המיונז (משני הצדדים)
  • מניחים את משולשי הגבינה הצהובה לאורכה של הלחמניה
  • מסדרים את העגבניה והמלפפון ומתבלים במלח 

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים