המחלבה החדשה

 

כריך איטלקי

מרכיבים

  • גבינה צהובה נעם - 2 פרוסות חתוכות למשולשים
  • 2 כפיות גבינת קרם שמנת זיתים טרה 5% (כ-20 גרם)
  • 2 כפיות ממרח פסטו כ-20 גרם
  • חצי יח' עגבניה שטופה וקצוצה
  • חצי יח' מלפפון שטוף וקצוץ
  • 3 יח' זיתים שחורים מגולענים קצוצים
  • שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת הכריך

  • חותכים את הלחמניה לאורכה (לא עד הסוף)
  • מורחים את גבינת הקרם שמנת משני הצדדים ומעל מורחים את ממרח הפסטו
  • מניחים את משולשי הגבינה הצהובה לאורכה של הלחמניה 
  • מערבבים את הירקות הקצוצים עם הזיתים ומתבלים לפי הטעם
  • מעבירים את הסלט הקצוץ לכריך (על הגבינה הצהובה)

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים