המחלבה החדשה

 

קציפת וניל עם קרם ערמונים ורוטב פירות יער


כמות ל-4 מנות

חומרים

  • 2 יחידות שמנת מתוקה 38% מסדרת טוב טעם
  • 2 שקיות ערמונים קלויים ומקולפים מוכנים לאכילה (200 גרם)
  • סירופ סוכר - 2 כפות סוכר מומסות ברבע כוס מים חמים
  • 1 יח' אינסטנט פודינג וניל
  • כף אבקת סוכר

חומרים לרוטב פירות היער:

  • 4 כפות מיקס פירות יער קפוא
  • 4 כפות סוכר
  • 3 כפות מים פושרים

אופן ההכנה

  1. מקציפים במיקסר עם מטרפה  קרטונית אחת של שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם אחיד ויציב
  2. טוחנים בבלנדר או במעבד מזון עם להב פלדה את הערמונים , מי הסוכר והשמנת המתוקה השנייה – עד קבלת קרם חלק
  3. מבשלים בסיר קטן (על להבה נמוכה) את פירות היער, הסוכר והמים – עד קבלת רוטב אחיד ומעט סמיך
  4. במזלפים בכוס הגשה שכבה של קצפת ומעליה מזלפים שכבה של קרם הערמונים ומעל שכבה נוספת של קצפת ומקשטים עם רוטב פירות היער

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים