המחלבה החדשה

 

פנקייק שוקו

שף: ברק חי-חורש
צלם: שי אפגין

(כ-15 פנקייקים בגודל בינוני)

חומרים:

  • 2 ביצים
  • 1.5 כוסות שוקו מוו ללא תוספת סוכר
  • 70 גרם חמאת טרה מומסת - 50 גרם לבלילה, 20 גרם לצלייה
  • 3 כפות סוכר
  • 2.5 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • פקק תמצית ווניל
  • קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים ליצירת תערובת אחידה וללא גושים.
  2. מחממים מחבת על אש בינונית ומורחים מעט חמאה.
  3. יוצקים מעט מהתערובת לקוטר רצוי עד השחמה קלה משני הצדדים.

מומלץ להגיש מיד עם תוספות כגון ממרח גבינה ושוקולד גבינה מוו של טרה, סירופ מייפל, פירות יער, אבקת סוכר .

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים