המחלבה החדשה

 

פנקייק ללא גלוטן

שף: ברק חי-חורש
צלם: שי אפגין

(כ-15 פנקייקים בגודל בינוני)

חומרים:

  • 2 ביצים.
  • 1 כוס חלב טרה 3%
  • 3.5 כוסות קורנפלור.
  • 2 כפיות סודה לשתייה.
  • 3 כפות סוכר.
  • 70 ג' חמאה טרה מומסת - 50 גרם לבלילה, 20 גרם לצלייה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים ליצירת תערובת אחידה וללא גושים.
  2. מחממים מחבת על אש בינונית ומורחים מעט חמאה.
  3. יוצקים מעט מהתערובת לקוטר רצוי עד השחמה קלה משני הצדדים.
  4. מומלץ להגיש מיד עם תוספות כגון, סירופ מייפל, פירות יער, אבקת סוכר .

 

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים