המחלבה החדשה

 

פבלובת גבינות ופירות-יער חגיגית

6-8 מנות

חומרים 

חומרים לקרם גבינה

  • 1 מיכל שמנת מתוקה עמידה טרה 38% 
  • 30 גרם אינסטנט פודינג וניל 
  • 75 גרם אבקת סוכר 
  • 1 תרמיל וניל חצוי או כף תמצית וניל אמיתית 
  • 500 גרם גבינה לבנה טרה 5% 

חומרים לפבלובה

  • 100 גרם נשיקות מרנג 
  • 250 גרם פירות יער טריים 
  • 2 כפות אגוזים מסוכרים 
  • 5-4 כפות רוטב פירות יער 

לקישוט

  • עלי נענע או בזיליקום, חתוכים ל"שערות" דקות 

אופן הכנה 

אופן הכנת הקרם

  1. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג, אבקת סוכר והווניל עד לקבלת קצפת רכה
  2. מוסיפים את הגבינה לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ומצננים במקרר

אופן ההגשה

  1. מחלקים את תערובת קצפת הגבינה לכלי ההגשה (כוסות/קעריות)
  2. מרסקים קלות את "נשיקות" המרנג ומניחים על קצפת הגבינה
  3. מניחים את פירות היער והאגוזים על המרנג, מקשטים בעלי הנענע ומגישים מיד

באדיבות שף איל לביא

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים