המחלבה החדשה

 

עוגת גבינה 3 שכבות

חומרים

לבסיס העוגה:

  • 300 גרם פתיבר בחוץ
  • 50 גרם חמאה מסדרת טוב טעם - רכה
  • 50 גרם אגוזי פקאן/ שקדים גרוסים
  • 2 כפות אבקת סוכר

לערבב היטב בקערה את כל החומרים

חומרים לתערובת גבינה

  • 1 חבילת טוב טעם
  • 250 גר' גבינה לבנה טרה 3%
  • 3 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2/3 כוס חלב טרה

לערבב היטב את כל החומרים בקערה נפרדת

אופן ההכנה

  1. משטחים את בסיס העוגה בתבנית ומהדקים היטב עם הידיים
  2. שופכים את תערובת הגבינה על בסיס העוגה ומפזרים למשטח אחיד
  3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות למשך כ-20 דקות
  4. יוצקים את תערובת השמנת החמוצה על העוגה ומשטחים לשיכבה אחידה
  5. מחזירים את העוגה לתנור החם ל-10 דקות נוספות ומצננים את העוגה למשך שעתיים

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים