המחלבה החדשה

 

עוגת גבינה שוקולד פירורים ופירות יער

עוגת הגבינה החדשה שלכם! בטעם של מוווווו!

באדיבות רות פוזירקה, בשלנית באתר יאמי www.yummi.co.il
צילום: הדס פרץ

מצרכים לתבנית מס' 26 :
לבצק:
  • 200 גרם חמאה טרה רכה
  • כף תמצית וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1 ביצה
     
למילוי:
  • 2 גביעים מוו גבינה ושוקולד
  • 1 כוס פירות יער, אפשר מוקפא
  • 250 גרם שמנת מתוקה טרה 38%
  • 2 כפות סוכר
  • כף תמצית וניל
  • 2 כפות קונפיטורה או ריבת פירות יער או דובדבנים
     
אופן ההכנה:
  1. בקערה גדולה יש לערבב את מרכיבי הבצק, לבצק אחיד וחלק.
  2. לשטח את רוב הבצק בתבנית באופן שווה.
  3. את יתר הבצק לשטח על נייר אפיה או רדיד אלומיניום.
  4. להניח את הבצקים לקירור חצי שעה במקרר.
  5. לאחר מכן יש להוציא את הבצק מהמקרר ולהעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, לאפות במשך כ25 דקות עד להזהבה. לאחר האפיה יש להניח להצטננות בצד.
  6. לאחר הצטננות העוגה, למרוח קונפיטורה על הבצק האפוי בשכבה אחידה.
  7. בקערה נפרדת יש לערבב את הגבינות ופירות היער, עם הסוכר והוניל. (אפשר להשאיר כמה פירות יער בודדים לקישוט מעל העוגה)
  8. יש להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולשלבה בערבוב קל עם קערת הגבינה.
  9. ליצוק את התערובת מעל לקונפיטורה אשר בתבנית.
  10. לפורר בעזרת הידיים את הבצק האפוי הנותר באופן שווה מסביב מעל התערובת.
  11. לשמור את העוגה במקרר עטופה.

בתאבון!

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים