המחלבה החדשה

 

עוגת גבינה קרה

 

המצרכים:

  • 500 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 2 שמנת מתוקה טרה
  • חב’ פודינג וניל
  • 160 גרם חמאה טרה מחולקת ל 100 ול 60
  • 500 גר’ גבינה לבנה טרה 5%
  • 2 שמנת חמוצה טרה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 10 גרם ג’לטין מומס בשליש כוס מים

ההכנה:

  1. מעבדים את הביסקוויטים לפירורים. 2/3 מהכמות מהדקים עם 100 גרם חמאה מומסת ומשטחים לתבנית עגולה. את התבנית מכניסים בינתיים לקירור. את 1/3 הפירורים הנותרים שומרים (כרגע) בצד.
  2. בקערה מקציפים פודינג וניל, 2 שמנת מתוקה, שקיק סוכר וניל ו 2 כפות אבקת סוכר.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם השמנת החמוצה, שקית סוכר וניל ו 3 כפות אבקת סוכר.
  4. מאחדים בין תערובת הגבינה לקצפת, מערבבים בעדינות, מוסיפים ג'לטין מומס ושופכים על בסיס הביסקוויטים.
  5. מכניסים שוב לקירור של שעה במקרר.
  6. את פירורי הביסקוויטים שהשארנו בצד מערבבים עם 60 גרם חמאה מומסת, מהדקים ביניהם ומפזרים מעל הקרם. מקררים עוד שעתיים לפני ההגשה.

 

בתאבון!

 

באדיבות אתר אמא של – www.imashel.co.il

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים