המחלבה החדשה

 

עוגת גבינה ויוגורט אפויה

חומרים 

לבסיס

  • 250 גרם ביסקוויטים פתי-בר 
  • 150 גרם חמאת טרה, מומסת 
  • תבנית מתפרקת בקוטר 28 ס"מ

למלית

  • 5 גביעי יוגורט טרה 
  • 250 גרם (קופסא) גבינה לבנה 5% טרה 
  • 8 חלמונים 
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון 
  • קליפה מגוררת מ-1 תפוז 
  • 70 גרם קורנפלור 
  • 160 גרם אבקת סוכר 
  • 50 גרם אבקת פודינג וניל אינסטנט 

להגשה

  • צנוברים 
  • דבש או סילאן 

אופן הכנה 

  1. מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, מעבירים את הביסקוויטים לקערת ערבוב, מוסיפים את החמאה המומסת לקערה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ו"רטובה"
  2. מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל החומרים למלית

אופן הכנת העוגה

  1. משטחים את תערובת בסיס העוגה בתחתית התבנית באופן אחיד ומהדקים היטב
  2. יוצקים את המלית על בסיס העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-130 מעלות למשך כשעה ורבע או עד שהעוגה יציבה
  3. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך כשעה בתנור הכבוי, מעבירים את העוגה למקרר למשך לילה
  4. מגישים את העוגה עם דבש או סילאן וצנוברים

באדיבות שף איל לביא

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים