המחלבה החדשה

 

עוגיות רולדת שוקולד

חומרים

  • 300 גרם (2 כוסות) קמח
  • 200 גרם חמאה בטמפ' החדר
  • 100 גרם (כחצי כוס ) סוכר
  • 1 ביצה

למילוי

  • 1 יח' (200 ג' ) מוו ממרח גבינה ושוקולד / מוו ממרח גבינה שוקולד ואגוזים
  • כף  אבקת סוכר

אופן הכנה 

  1. לשים ביד את כל המרכיבים עד לקבלת בצק פירורי – מאגדים אותו למקשה אחת, מניילנים ומקפיאים למשך כ- 35 דקות
  2. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
  3. מכינים משטח עבודה נקי ומקומח ומרדדים כל חלק של בצק למלבן
  4. מורחים שכבה דקה של ממרח גבינה שוקולד, מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה
  5. חורצים מעט בלחיצה בעזרת סכין חתכים במרחק של כ-2 ס"מ ביניהם
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה יפה של הרולדה
  7. מוציאים, מקררים קלות ופורסים את הרולדה לעוגיות
  8. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים

המלצת השף

  1. לפזר על הממרח אגוזים קצוצים
  2. להעשיר את הממרח באבקת קינמון

בתאבון

שף ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים