המחלבה החדשה

 

עוגיות פריכות במילוי ממרח גבינה שוקולד ואגוזים

מרכיבים ל 25 עוגיות בערך:

  • 200 גרם חמאה טרה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • חצי כפית מלח
  • 140 גרם אבקת סוכר
  • חצי כוס חלב
  • ממרח מוו טרה שוקולד ואגוזים

 

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון מערבבים קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית בפולסים קצרים.
  2. מוסיפים בהדרגה חלב ולשים בעדינות עד שמתקבל בצק אחיד ורך. עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר שעתיים.
  3. מחממים תנור ל 170 מעלות.
  4. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות.
  5. עם חותכני עוגיות קורצים צורות, חצי מהכמות 'סגור' וחצי עם חור – כדי שיהוו מכסה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים 11-12 דק' עד שהעוגיות מזהיבות קלות. מצננים אותן.
  7. ממלאים את הצורות ה'שלמות' בכפית נדיבה של ממרח מוו.
  8. מרכיבים מכסה עם חור על כל אחת ומפזרים אבקת סוכר בנדיבות מלמעלה.

 

כדאי לשמור בכלי אטום בטמפ' החדר.

 

בתאבון!

באדיבות אתר אמא של – www.imashel.co.il

 

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים