המחלבה החדשה

 

מעדן אורז עם דבש חרובים

חומרים 

  • 2 כוסות חלב טרה 3% 
  • 2 מיכל שמנת מתוקה טרייה 38% 
  • 3 כפות (שטוחות) סוכר 
  • 5 כפות אורז טחון 
  • 2 כפות מתק (דבש) חרובים


אופן הכנה 

  1. מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב תמידי
  2. לאחר כ - 10 דקות, מוסיפים את מתק החרובים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג)
  3. מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות / כוסות ומצננים במקרר כ – 20 דקות ומגישים

המלצת השף

ניתן לאכול את מעדן האורז חם או קר
רצוי להגיש בליווי מחית פרי העונה טרי

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים