המחלבה החדשה

 

מטבעות שוקולד ופירות יבשים

חומרים 

  • שרוול פתי בר טחון 
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם) 
  • כוס מיקס פירות יבשים חתוכים דק 
  • 4 כפות שוקולית (ניתן 2 כפות קקאו ו2 כפות שוקולית) 
  • 1 כוס שמנת מתוקה טרה 38% מסדרת טוב טעם 

אופן הכנה 

  1. מחממים בסיר קטן על אש נמוכה את השוקולד עם השמנת המתוקה ומוסיפים את השוקולית, תוך כדי ערבוב תמידי עד לקבלת "רוטב אחיד"
  2. מעבירים את "הרוטב" לקערת ערבוב ומוסיפים פתי בר ופירות יבשים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה ודביקה
  3. פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים את התערובת על הניילון, מגלגלים לצורת גליל בעזרת הניילון הנצמד
  4. מכניסים את הגליל (העטוף בניילון) למקפיא למשך שעתיים לפחות
  5. מוציאים את הגליל מהמקפיא, מסירים את הניילון הנצמד ופורסים על קרש חיתוך את הגליל  בעדינות בעובי של כ-1.5 ס"מ (לכל פרוסה) ומגישים

המלצת השף

לקבלת גליל יציב יותר ניתן להוסיף לתערובת בשלב הערבוב 50 גרם חמאת טרה מומסת
ניתן לפזר קוקוס טחון על גליל השוקולד לפני עטיפתו בניילון הנצמד
ניתן לשלב אגוזים בתערובת מטבעות השוקולד

ברק חי חורש - שף חברת טרה

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים