המחלבה החדשה

 

מוס שוקולד מהיר ל -4 מנות

חומרים 

  • 2 מכלי שמנת מתוקה 38% להקצפה 
  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לטבליות 
  • 1 כפית נס קפה 
  • 100 גר' פירות עונה לקישוט 

אופן הכנה 

  1. בסיר בינוני על אש בינונית מבשלים יחד שמנת מתוקה עם שוקולד ונס קפה. מערבבים לאורך כל הבישול עד שהשוקולד נמס לגמרי. מעבירים לכלי אחסון ומצננים 40 דקות במקפיא. חשוב בשלב זה שהשמנת תהיה קרה לגמרי. למי שיש כמה שעות להכנה יכול לצנן במקרר
  2. במערבל במהירות גבוה מקציפים את השמנת והשוקולד עד שהופכים לקצף יציב
  3. מעבירים לקערה או קעריות ומצננים כשעה במקרר לפני ההגשה. נשמר יומיים בקירור
  4. מקשטים בפירות ומגישים
בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים