המחלבה החדשה

 

מוס גבינה ושוקולד חגיגי

מצרכים ל-6 מנות אישיות:

  • כוסיות מרובעות או מעוגלות
  • 400 גרם מוו ממרח גבינה ושוקולד טרה
  • 2 כפות (40 גרם) סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • מיכל שמנת מתוקה טרה להקצפה
  • 2 כפות ממרח אגוזים קנוי
  • שברי פיסטוקים (לא קלויים ולא מומלחים)

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הגבינה עם הסוכר ושקית סוכר הווניל.
  2. מערבלים במערבל ידני במהירות בינונית, עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  3. בקערה נפרדת שמים שמנת עם שקית סוכר ווניל ומקציפים במערבל ידני עד שנוצרת קצפת יציבה מאוד.
  4. מאחדים 1/3 מכמות הקצפת לקערת הגבינה. מקפלים בעדינות בעזרת כף לתוך הגבינה עד שנוצרת תערובת אחידה.
  5. מקפלים לתערובת את 2/3 הכמות הנותרת ועוטפים הכל יחד.
  6. יוצקים כמות מתאימה לתוך כל כוסית.
  7. מגרדים מלמעלה שברי פיסטוקים.
  8. מצננים במקרר ל 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

 

בתאבון!

 

באדיבות אתר אמא של – www.imashel.co.il

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים