המחלבה החדשה

 

כנאפה

חומרים 

  • 150 גר‘ גבינת טוב טעם 
  • 70 גר‘ חמאת טרה מומסת 
  • 120 גר‘ טריות קדאיף 
  • חצי כוס פיסטוקים מקולפים גרוסים/ בוטנים גרוסים/ 3כפות שומשום לבן חצי קלוי 

חומרים לסירופ

  • חצי כוס מים 
  • חצי כוס סוכר 
  • 3 כפות חלב טרה 
  • רבע כפית קינמון טחון


אופן הכנה 

  1. מניחים בקערה את אטריות הקדאיף ומערבבים אותן עם החמאה המומסת
  2. מעבירים מחצית מכמות אטריות הקדאיף למחבת טפלון( שאפשר להכניס לתנור), משטחים, מהדקים ומפזרים מעט מהפיסטוק או השומשום על האיטריות
  3. משטחים את גבינת הטוב טעם על האיטריות עם הפיסטוק, מהדקים היטב ומוסיפים את יתרת הפיסטוק ואטריות הקדאיף, משטחים ומהדקים היטב
  4. מכניסיםלתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות למשך 12 דקות
  5. יוצקים על הכנאפה המוכנה את הסירופ ומגישים
  6. הסירופ: מרתיחים בסיר קטן את המים והסוכר, מוסיפים את הקינמון והחלב מערבבים היטב ומורידים מהאש

המלצת השף

להגיש חם בליווי כוס לרוויה
להוסיף לסירופ מעל הל טחון 

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים