המחלבה החדשה

 

טרמיסו - גבינה

חומרים 

  • 2 מכלים שמנת מתוקה 38% טרה 
  • 2 חב‘ טוב טעם 
  • כוס סוכר 
  • פקק תמצית ווניל 
  • 10 יח‘ בשקוטים 
  • חצי כוס אספרסו \ קפה נמס (מרוכז, כשתי כפיות מלאות) 
  • 2 וחצי כפות קקאו איכותי

אופן הכנה 

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד קבלת קצפת רכה
  2. מערבבים היטב בקערה את הקצפת, גבינת טוב טעם ותמצית הווניל
  3. טובלים את הבישקוטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס יין או תבנית (לכוס היין יש לשבור לחצי את הבישקוט לפני הטבילה באספרסו)
  4. יוצקים על הבישקוטים את תערובת הגבינה, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה

המלצת השף

להוסיף אגוזים גרוסים לתערובת הגבינה
להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר חום

 

בתאבון,

השף ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים