המחלבה החדשה

 

גנדולת אננס ממולאת בשמנת חמוצה ודובדבנים חמוצים

חומרים

  • 1 יח‘ אננס טרי (גדול) – חצוי לאורכו ( על העלים) 
  • 2 יח‘ שמנת חמוצה של טרה 
  • רבע מיכל שמנת מתוקה 38% מוקצפת עם מעט סוכר 
  • 4 כפות דובדבנים חמוצים (משומרים או טריים ללא גרעינים) ( כ-20 יח‘ בערך)

אופן הכנה

  1. מרוקנים את חצאי האננס מהתוכן שלהם וקוצצים את התוכן לקוביות קטנות
  2. מערבבים היטב בקערה את הקצפת, שמנת חמוצה, דובדבנים וחתיכות האננס
  3. ממלאים את חצאי האננס בתערובת ומגישים מיד

המלצת השף

להגיש את המנה בקישוט של מקל קינמון ותפרחת לואיזה
להגיש לצד המנה כוס משקה יוגורט
ניתן להכין את המנה לגובה ( כמו כוס)

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים