המחלבה החדשה

 

בראוניז

חומרים

  • 4 ביצים
  • 300 גרם סוכר (1.3  כוסות)
  • 6 כפות קקאו
  • 1 כוס קמח
  • 200 גרם חמאת טרה
  • 1 יח' (200 גרם) מוו ממרח גבינה שוקולד / מוו ממרח גבינה שוקולד אגוזים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנה 

  1. ממיסים בסיר קטן את החמאה והשוקולד המריר
  2. מקציפים במיקסר את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר למשך כ- 5 דקות
  3. מוסיפים את הקקאו, קמח, מלח, ממרח גבינה שוקולד וממשיכים לטרוף במהירות נמוכה
  4. מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
  5. יוצקים לתבנית עם נייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ30-25  דקות
  6. מצננים , פורסים ומגישים

המלצת השף

ניתן להוסיף לתערובת הבלילה 100 גרם שוקולד לבן קצוץ

בתאבון

שף ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים