המחלבה החדשה

 

סלט מאש, אנדיב ויוגורט

חומרים 

  • 1/2 כוס מאש מושרה - מבושל ומסונן 
  • 4 עלי אנדיב (עולש) שטופים 
  • 1/2 כוס נבטי חמניה שטופים 
  • 1/4 כוס כוסמת או גריסים לאחר השריה בישול וסינון 
  • 2 חופנים של אורוגולה 

רוטב היוגורט

  • גביע יוגורט טרה 
  • קורט אבקת קפה נמס 
  • כפית וויסקי או עראק 
  • 1/2 גמבה קצוצה דק 
  • 1/2 כפית סירופ מייפל 
  • מעט מלח 
  • מעט פלפל שחור גרוס/תערובת פלפלת

אופן הכנה 

הרוטב

  1. לערבב בקערה היטב את כל החומרים עד קבלת רוטב אחיד

המנה

  1. מניחים בצלחת הגשה (שטוחה/עמוקה) את האורוגולה והנבטים
  2. מוסיפים את המאש והכוסמת
  3. מניחים מעל הכול את עלי האנדיב, בצורת סירה ומוזגים לתוכם את הרוטב, מערבבים ואוכלים

המלצת השף

לצרף לסלט הרינג כבוש
להוסיף לסלט דובדבנים טריים מגולעים
להגיש בליווי לחם שום

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים