המחלבה החדשה

 

שקשוקה תרד וגבינות

חומרים 

  • 4 ביצים 
  • 1 חבילת גבינת טוב טעם 
  • 1 שמנת מתוקה 38% מסדרת טוב טעם של טרה 
  • 1 חבילת תרד שטוף וחתוך גס 
  • 2 כפות מיקס גבינות (מוצרלה וצהובה מגורדות) מסדרת טוב טעם של טרה 
  • מלח גס, אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס 

אופן הכנה 

  1. מבשלים במחבת טפלון (בגודל בינוני) על אש נמוכה את השמנת המתוקה והתרד כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב תמידי
  2. מוסיפים למחבת את גבינת הטוב טעם ואת מיקס הגבינות
  3. מוסיפים את הביצים (על הגבינות), מתבלים ומבשלים כמספר דקות נוספות (רצוי לכסות את המחבת עם מכסה בשלב זה) עד להכנת הביצים במידה הרצויה ומגישים חם

המלצת השף

להוסיף לתוך השקשוקה פלפל "גמבה" קלוי חתוך לרצועות (ניתן להשתמש בפלפל מוכן מצנצנת)
להוסיף כפית חרדל דיז'ון גרגירים לשמנת עם התרד ולבשל יחד בזמן ההסמכה

ברק חי חורש - שף חברת טרה

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים