המחלבה החדשה

 

פלפלים מאורכים בדואט טוב טעם וגבינה צהובה

חומרים 

  • 10 פלפלים מאורכים בצבע אדום או ירוק בהיר- שטופים ומיובשים 
  • 2 חב‘ כרוב ניצנים טרי או שקית כרוב ניצנים קפוא 
  • 2 חב‘ טוב טעם 
  • 1 קופסא גבינה צהובה של טרה (200 גרם באריזת פתח-סגור) 
  • 3 פרוסות לימון קצוצות 
  • חופן עלי נענע – קצוצה דק 
  • 3 כפות שמן זית 
  • מלח גס, סומק, פלפל שחור גרוס 
  • מעט שמן אורז

אופן הכנה 

  1. קוצצים את הגבינה הצהובה לגפרורים קטנים ומערבבים ביחד עם גבינת טוב טעם, לימון, נענע, מעט מלח ופלפל שחור גרוס
  2. חותכם את "ראש" הפלפל, ממלאים את הפלפלים בתערובת שנוצרה ומחברים ( מדביקים) את "ראש" הפלפל בחזרה לפלפל
  3. משמנים במעט שמן אורז את הפלפלים, מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15 דקות
  4. במקביל מרתיחים מים עם מעט מלח וחולטים את כרוב הניצנים עד שהכרוב רך
  5. מסננים את הכרוב ומקפיצים אותו במחבת או בווק עם שמן זית, מלח וסומק
  6. מסדרים את הכרוב ניצנים על הצלחות ולצידו מניחים כ- 2 יח‘ פלפל חם לכל מנה

המלצת השף

להוסיף לתערובת הגבינה צנוברים קלויים

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים