המחלבה החדשה

 

כריך ילדים - צ'יז אומלט

מרכיבים

  • גבינה צהובה נעם דקה דקה - 2 פרוסות
  • 2 כפיות גבינת קרם שמנת 5% זיתים (כ- 20 גרם)
  • 15 גרם חמאה מסדרת טוב טעם
  • 2 פרוסות לחם לבן פרוס
  • 1 ביצה
  • 3 פרוסות עגבניה טריה

אופן הכנת הכריך

  • טורפים את הביצה בקערית וממליחים קלות
  • מחממים מחבת טפלון על גז עם להבה בינונית, ממיסים את החמאה ומטגנים את הביצה הטרופה
  • מוסיפים למחבת פרוסה אחת של גבינה צהובה, הופכים את החביתה לטיגון בצידה השני
  • מניחים על החביתה את פרוסת הגבינה השניה ומכבים את הגז
  • מורחים את פרוסות הלחם (רק מצד אחד) בגבינת הקרם שמנת זיתים, מניחים את פרוסת העגבניה על פרוסת לחם אחת ומעליהן מניחים את החביתה
  • סוגרים את הכריך בפרוסת הלחם השניה ומגישים

המלצת השף

1.    להוסיף לכריך זיתים שחורים מגולענים
2.    לטפטף על החביתה שמן אבוקדו

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים