המחלבה החדשה

 

כריך בלקני

מרכיבים

  • גבינה צהובה נעם - 2 פרוסות חתוכות למשולשים
  • 2 כפיות ממרח פלפלים (כ-20 גרם)
  • 2 יח' עגבניות שרי חרוכות במחבת טפלון וחתוכות לחצי (אפשר גם טריות)
  • פלפל "גמבה" קלוי ומקולף חתוך לרצועות (בגודל אצבע, כ- 6 רצועות)
  • 6 יח' בצלצלי פנינה מתובלים ברבע כפית שמיר טרי שטוף וקצוץ
  • מלח לפי הטעם

אופן הרכבת הכריך

  • חותכים את הלחמניה לאורכה (לא עד הסוף)
  • מורחים את ממרח הפלפלים משני הצדדים ומעל מניחים את משולשי הגבינה הצהובה לאורכה של הלחמניה
  • מוסיפים עגבניות שרי, פלפל קלוי, בצלצלי פנינה ומתבלים לפי הטעם

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים