המחלבה החדשה

 

כריך אוריינטלי – גורמה אירופאי

מרכיבים

  • גבינה צהובה נעם - 2 פרוסות
  • 3 פרוסות לחם קסטן מלא
  • 3 כפיות מיונז
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 2 פילטים דג מטיאס כבוש- קצוצים דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק – שטופים וקצוצים דק
  • מלפפון כבוש בחומץ קורנישו – קצוץ דק
  • מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס 

אופן הכנה

  • מערבבים היטב את דג המטיאס, הבצל הירוק והמלפפון הכבוש ומתבלים קלות במלח ופלפל
  • מורחים על פרוסות הלחם (מצד אחד) את המיונז
  • מורחים על 2 פרוסות לחם בלבד את החרדל (מעל המיונז)
  • מניחים על כל פרוסה עם חרדל פרוסת גבינה צהובה ומעל כל פרוסה מניחים חצי מתערובת הדג
  • מניחים על הפרוסה הראשונה (עם הדג) את הפרוסה השנייה (עם החרדל, גבינה ותערובת הדג)
  • מניחים את הפרוסה השלישית (ללא החרדל) על הדג (בפרוסה השנייה)
  • חוצים את הכריך לשני משולשים ומגישים

המלצת השף

1.    ניתן להחליף את מלפפון הקורנישו בזיתי קלמטה מגורענים
2.    רצוי להוסיף לתערובת הדג מעט שמן צ'ילי או מעט שמן שומשום

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים