המחלבה החדשה

 

מרק גבינה קר עם רכז תפוחים, דבש וקינמון

חומרים 

  • 500 גרם גבינה לבנה 3% של טרה 
  • 1/2 כוס חלב טרה 3% 
  • 1 כוס לרוויה 
  • 3 כפות דבש - (רצוי מפרחי שדה) 
  • 4 כפות רכז תפוחים 
  • 2 כפיות (מחוקות) קינמון טחון 

לקישוט

  • 4 מקלות קינמון 
  • 4 כפיות מרקחת תפוחי עץ או 4 תמרים לחים - מקולפים ומגולענים

אופן הכנה 

  1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים (פרט לחומרי הקישוט), עד קבלת מסה חלקה
  2. מצננים במקרר כרבע שעה, ומחלקים לצלוחיות הגשת מרק
  3. מקשטים כל מנה עם מקל קינמון וכפית מרקחת תפוחים ומגישים

המלצת השף

למי שאוהב מרק דליל ניתן להוסיף למרק עוד כוס של לרוויה או חלב
לפני ההגשה ניתן להוסיף לצלוחית  קרח כתוש 
•להגיש את המרק בליווי של צנימים  וכוס יין לבן חצי יבש

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים