המחלבה החדשה

 

סהרוני בצק במילוי גבינה וריבת חלב

חומרים 

בצק

  • 5 כוסות קמח (מנופה) 
  • כוס אבקת סוכר 
  • שקית אבקת אפייה 
  • 3 חב' חמאת טרה - (סה"כ 300 גר'), בטמפרטורת החדר 
  • 2 כפות ברנדי או 2 כפות חלב טרה 3% 
  • חלמון 

מלית

  • 2 כפות ריבת חלב 
  • חב' טוב טעם 
  • כפית קורנפלור 

אופן הכנה 

המלית 

  1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים 

המנה

  1. מניחים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק גמיש, נעים ואחיד
  2. מחלקים את הבצק לכדורים (בגודל כדור פינג פונג), משטחים את הבצק על היד, שמים חצי כפית מתערובת הגבינה, סוגרים היטב את הבצק לצורת סהרון ומניחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 170 מעלות למשך כחצי שעה עד הזהבה יפה
  4. מצננים וזורים אבקת סוכר

המלצת השף

להוסיף אגוז קשיו גרוס לתערובת הגבינה
להוסיף לבצק מעט קוקוס טחון

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים