המחלבה החדשה

 

מקלוני גבינה וגרעיני דלעת

חומרים 

  • 1 וחצי כוסות קמח תופח 
  • 3 כפות גבינה לבנה 3% טרה 
  • 100 גר‘ חמאת טרה חתוכה לקוביות קטנות 
  • 1 כפית אבקת מרק בטעם בצל 
  • 1 שקית אבקת אפייה 
  • קורט מלח 
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת 
  • ביצה טרופה להברשה 
  • 2 כפות גרעיני דלעת 
  • כפית פפריקה

אופן הכנה 

  1. מכניסים למיקסר עם מלוש את הקמח, אבקת אפייה, אבקת המרק  והחמאה ומערבבים מעט בלחיצות "פולסים" עד קבלת תערובת פירורית
  2. מוספים את המלח והגבינה וממשיכים לערבב עד קבלת בצק דביק (במידה והבצק דביק מידי יש להוסיף מעט קמח רגיל ולהמשיך לערבב). עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מכניסים למקפיא לחצי שעה ומעבירים למקרר למשך שעה וחצי נוספות. מחלקים את הבצק לשני חלקים, מניחים כל חלק על נייר אפייה ומרדדים כל חלק לצורת ריבוע או מלבן דק
  3. מברישים את הריבועים בביצה, מפזרים את גבינת הכתר, פפריקה וגרעיני הדלעת
  4. מעבירים את ריבועי הבצק לתבניות (עם נייר אפייה), חותכים את הריבועים לצורת מקלות דקים (כעובי אצבע) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות, עד הזהבה

המלצת השף

להגיש לצד מטבלי גבינה

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים