המחלבה החדשה

 

מאפינס גבינות ותירס

טעימים, יפים, קלילים ומשביעים!
מתכון למאפינס תירס אישיים עם גבינה שמתאימים במיוחד לחג השבועות.

מרכיבים:

  • 1.5 כוס קמח
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפית אבקת אפייה
  • 1.5 כפיות סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית דבש
  • 2 כוסות שמנת חמוצה טרה
  • 2 ביצים
  • 70 גרם חמאה מומסת
  • גבינה צהובה מגורדת 
  • כוס גרגירי תירס שבושלו מס' דקות

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים קמח, פירורי לחם, אבקת אפייה, סוכר ומלח.
  2. מחממים תנור ל 170 מעלות.
  3. משמנים את שקעי התבנית.
  4. בקערה נפרדת מערבבים לתערובת אחידה את השמנת, הדבש, ביצים, חמאה וחופן גבינה מגורדת, יוצקים אותה לקערת הקמח ומערבבים.
  5. מוסיפים את גרגירי התירס ומערבבים קלות עד פיזור אחיד.
  6. את התערובת הנ"ל יוצקים לשקעי התבנית, מפזרים מלמעלה גבינה מגורדת טרה ואופים עד הזהבה כ 30-35 דקות.
  7. מצננים מעט ומגישים כשעדיין חמים.

 

בתאבון!

באדיבות אתר אמא של – www.imashel.co.il

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים