המחלבה החדשה

 

מאפינס גבינה בלקני

חומרים 

  • 3 ביצים קשות- מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל בינוני 
  • 3 עלי מנגולד – חתוכים לרצועות דקות 
  • 2 חצילונים כבושים – קצוצים (לא חובה) 
  • 4 שיני שום כתושות 
  • 1 גביע לבניה של טרה 
  • 100 גר‘ גבינה לבנה 3% 
  • 2 כפות קוטג‘ טרה 
  • 1/2 כוס מים 
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח 
  • 1 שקית אבקת אפייה 
  • 2 ביצים 
  • מעט סוכר חום (כפית וחצי) 
  • מלח 
  • פלפל 
  • אגוז מוסקט 
  • 50 גר‘ חמאת טרה מומסת לשימון התבניות האישיות ו/או שמן זית

אופן הכנה 

  1. משמנים היטב בחמאה את התבניות האישיות
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים היטב בעזרת כף עץ, עד לקבלת תערובת עיסתית אחידה
  3. מחלקים את התערובת למנות אישיות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 185 מעלות למשך כ- 25-30 דקות, עד שהמאפינס משחימים ויציבים
  4. מקררים קלות, משחררים מהתבניות ומגישים חם או קר

המלצת השף

להניח נייר אפייה בתחתית התבניות האישיות
להוסיף מעט אנשובי ונענע קצוצה לתערובת

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים