המחלבה החדשה

 

אצבעות בצק גבינה מתובלת

חומרים 

  • בצק עלים קפוא - מופשר וחתוך לגודל של כ-25 ס"מ 
  • 1 יח' ביצה טרופה 
  • 200 גרם תערובת גבינות מוצרלה וגבינה צהובה 

אופן הכנה 

  1. מניחים את הבצק על תבנית עם נייר אפיה, מורחים את צידו העליון בביצה הטרופה ומפזרים על כל שטח פני הבצק חצי מכמות תערובת הגבינות
  2. מעבירים מערוך על שטח פני הבצק (על הגבינה, כדי להדק את הגבינה לבצק)
  3. הופכים את הבצק, כך שהצד עם הגבינה על הנייר אפיה וחוזרים על מריחת הביצה ופיזור תערובת הגבינות – לא לשכוח להעביר מארוך כדי להדק את הגבינה לבצק
  4. חותכים את הבצק לאצבעות עבות (לאורך הבצק) ומסובבים כל אצבע בצק לצורת ספירל
  5. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות 

המלצת השף

להגיש לצד מתבל גבינה מתובלת 
להגיש לצד שמנת חמוצה

ברק חי חורש - שף חברת טרה

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים