המחלבה החדשה

 

קנלוני גבינה ובייגלה

חומרים 

  • 10 יחידות קנלוני (מוכנים) 
  • 100 גרם בייגלה כתוש 
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% של טרה 
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת 
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% 
  • 1/2 כוס מים 
  • 1 חופן פטרוזיליה קצוצה 
  • מעט מלח ופלפל שחור

אופן הכנה 

  1. מערבבים היטב בקערה את הבייגלה, הגבינות והפטרוזיליה 
  2. ממלאים את הקנלוני בתערובת שנוצרה ומניחים אותם בתבנית זכוכית
  3. מערבבים את השמנת המתוקה,מלח,פלפל שחור והמים, ויוצקים על הקנלוני
  4. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 25 דקות
  5. מסירים את נייר הכסף ומכניסים לתנור למשך 10 דקות נוספות

הערה- להגיש 2 יח‘ לסועד

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים