המחלבה החדשה

 

קוביות פילו במילוי גבינה ומרשמלו

חומרים 

  • 2 חב‘ טוב טעם 
  • 20 יח‘ מרשמלו (10 יח‘ בצבע ורוד, 10 יח‘ בצבע לבן) 
  • 5 עלים של בצק פילו – מופשרים (במקרר) 
  • 1 כפית קינמון 
  • 1/2 חב‘ חמאה של טרה – מומסת

אופן הכנה 

  1. מערבבים היטב בקערה את הגבינה והקינמון
  2. מקפלים כל עלה פילו לשניים ומורחים אותו בחמאה (בעזרת מברשת)
  3. מניחים במרכז העלה 4 יח‘ מרשמלו (2 ורודים, 2 לבנים) ומעליהם שמים בנדיבות את הגבינה המתובלת
  4. מקפלים את העלה לצורת קובייה סגורה ומורחים אותה בחמאה מכל הצדדים
  5. מטגנים את הקוביות בשמן עמוק וחם (180 מעלות), עד הזהבה קלה מכל הצדדים 
  6. מניחים את הקוביות על נייר מגבת למשך דקה ומגישים

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים