המחלבה החדשה

 

לביבות עשבי תבלין עם גבינה ויוגורט

מתכון לחמש מנות

זמן הכנה: כ – 20 דקות

חומרים:

  • 3 יח' תפוחי אדמה (בגודל בינוני) – מגורדים בפומפיה ו"סחוטים" מנוזלים
  • 1 יח' גזר (בגודל בינוני) – מגורד בפומפיה ו"סחוטים" מנוזלים
  • 2 וחצי כפות קמח מנופה
  • 2 ביצים
  • 1 גביע יוגורט של טרה
  • 1 כף גבינת טוב טעם
  • רבע כוס עשבי תבלין טריים קצוצים (פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה, אורגנו וכדומה לפי טעם אישי)
  • מעט מלח ופלפל שחור גרוס
  • סומק
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

  1. לערבב היטב בקערה את כל המצרכים, ולהניח במקרר למשך 10 דקות
  2. לחמם שמן במחבת (רדוד) ובעזרת כף מניחים את התערובת במחבת (בצורת עיגולים עבים, בגודל של הלביבה הרצויה)
  3. לטגן את הלביבה משני הצדדים עד הזהבה, ולהניח על נייר מגבת

המלצת השף:

  • להגיש 4 יח' למנה
  • ניתן להחליף את היוגורט קרם גבינת שמנת של טרה
  • להגיש את הלביבות בליווי שמנת חמוצה מסדרת טוב טעם של טרה

באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים