המחלבה החדשה

 

פילה דניס אפוי ביוגורט, זעתר, סומק וצנוברים

4 מנות 

חומרים

  • 4 דגי דניס, מפולטים 
  • 2 כפות שמן זית 

מרכיבים לרוטב

  • 3 יח' גביעי יוגורט טרה טבעי 
  • 2 כפות שמן זית 
  • 1 שן שום, קלופה וכתושה 
  • 1/2 כפית מלח 
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 
  • 1 כפית מחוקה קורנפלור 

חומרים להגשה

  • 2 כפות תערובת זעתר 
  • 2 כפיות סומק 
  • 1/3 כוס צנוברים קלויים 

אופן הכנה 

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית בשמן זית
  2. מניחים בתבנית את הפילטים של הדג כשצד העור כלפי מטה
  3. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים לרוטב, עד קבלת רוטב אחיד ויוצקים את הרוטב על הדג באופן אחיד. מכניסים לתנור למשך כ-10 דקות בחום רגיל, מכוונים את התנור למצב גריל ואופים 5 דקות נוספות
  4. מניחים 2 פילטים בכל צלחת, זורים את תערובת הזעתר, הסומק והצנוברים ומגישים מיד

המלצת השף

ניתן להחליף את הדניס בכל פילה דג אחר שאתם אוהבים (שימו לב שזמן הבישול משתנה מדג לדג, שאלו את המוכר)

באדיבות שף איל לביא

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים